Dit kan ik voor jou betekenen

Ik ben Floor Roelvink en als freelance tekstschrijver, journalist en content creator vertel ik jouw verhaal. Dat kan in de vorm van een redactionele tekst, een overtuigend persbericht, een inspirerende blog of een commerciële boodschap. Ik maak content voor print en online en onderhoud social media voor opdrachtgevers.

Ik kan goed luisteren en zorg dat uit jouw wirwar van wensen een duidelijk verhaal ontstaat. Van een saaie en zakelijke tekst vol jargon, maak ik een aantrekkelijk en pakkend geheel. Naast een creatieve pen heb ik gevoel voor beeld en zorg ik dat de aandacht van jouw doelgroep wordt getrokken.

Floor Roelvink
Dit haal je met mij in huis

Ik heb veel ervaring als tekstschrijver voor verschillende opdrachtgevers, waarvan vijf jaar in vaste dienst bij het tijdschrift 101 Woonideeën. In die tijd heb ik veel interviews gedaan en artikelen geschreven, was ik verantwoordelijk voor de invulling van meerdere vaste rubrieken en maakte ik content voor social media.

In 2015 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Ik schrijf bijna maandelijks voor vtwonen, Ariadne at Home en NU.nl en mijn artikelen zijn onder meer gepubliceerd in SPOOR, Libelle en Flair. Daarnaast heb ik onder meer gewerkt voor Miele Nederland, Karwei, showUP, Baderie en reclamebureaus.

Fotografie: Ernie Enkelaar