Special Happy Zelfmakers van Ariadne at Home

19.10.2017 | Work

Voor Ariadne at Home (her)schreef ik de teksten van 110 van hun allerleukste zelfmakers voor de special Happy Zelfmakers. Ik interviewde alle redactieleden over hun favoriete idee en sta er zelf ook tussen. De ideeën zijn handig ingedeeld per seizoen. De special kost € 5,95 en is vanaf nu in de winkel en online te koop. Alvast een voorproefje!


Lees verder

De leukste hotspots van Den Bosch

20.04.2017 | Hotspots

Vorig jaar ging ik samen met Margriet Hoekstra Fotografie naar Den Bosch om een reportage te maken voor het magazine SPOOR van de NS. Een dag lang dwaalden we door het historische centrum op zoek naar de beste adresjes voor een kop koffie met een taartje (of Bossche bol!), de mooiste musea en de leukste winkels in de vele charmante zijstraten van de stad. We kwamen tijd tekort want Den Bosch barst van de leuke plekjes. Dit zijn onze favoriete adressen!

Succesvolle duo’s
Links: nichtjes en vriendinnen Anoek en Geertje openden begin 2016 hun kinderwinkel Petozzi. Ze verkopen hippe kinderkleding en cadeautjes. Rechts: Koekwaus wordt ook gerund door een duo: zussen Marlou en Laura. In hun winkel vol mooie woonaccessoires, ga je vast niet met lege handen naar huis.


Lees verder